Florina Isfan - Asociaţia Ajutor, Speranţă & Hospice (ASH)

Cel mai frumos cadou de ziua mea

360 RON Donatii stranse
36% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De fiecare data cand ne sarbatorim ziua de nastere cei dragi doresc sa ne aduca o bucurie, oferindu-ne un cadou. Insa , de-a lungul timpului, am inteles ca bucuria suprema consta de fapt in a oferi si nu in a primi.

Pentru ca de ziua mea cei care ma iubesc isi amintesc si imi ofera un cadou in fiecare an , am hotarat ca anul acesta sa imi ofer cadourile copiilor care nu au parte de o prezenta activa in activitatile socio-culturale.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociaţia Ajutor, Speranţă & Hospice (ASH)

Asociaţia „ Ajutor, Speranţă & Hospice” (ASH) este iniţiativa unor persoane care de peste 15 ani şi-au folosit cunoştinţele si abilităţile în sprijinul copiilor aflaţi in dificultate, desfăşurându-şi activitatea profesională în domeniul protecţiei copilului.

SA MERG LA SCOALA! - NU TREBUIE SA FIE UN VIS

Centrul Sfântul Cristofor este un centru de zi ce oferă suport copiilor din cadrul comunităţii locale, aflaţi în prag de sarăcie şi diferite situaţii dificile.   

5 Donatii

LORENA TOROPOC

30 RON
La multi ani cu impliniri si multe fapte bune !
150 RON
Pentru un om implicat, muncitor, căruia îi pasa, care s-a lăsat de multe ori pe sine pt cei nevoiași. Pe lângă toate acestea, Da, este nevoie si de bani! La mulți ani pt un om minunat si pt o vârstă frumoasă!!!

Anonymous

100 RON
La multi ani sanatosi Florina !