Cel mai frumos cadou primit

 

Marilena Badoi Asociaţia Ajutor, Speranţă & Hospice (ASH)

18.333333333333% Complete
55 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

 

Alături de acești copii am trait momente care mi-au încălzit sufletul.

Ei nu m-au lăsat să uit cum este să dăruiești, să te gândești la cel de lângă tine, să uiți de necazuri și să te poți bucura de bucuria altuia.

I-am văzut, de-a lungul anilor cum își găsesc puterea să râdă, chiar dacă sunt înconjurați de lipsuri, să ofere din puținul lor, din ceea ce primesc să daruiască și altor copii.

Cum aș putea să nu le ofer, cu toată inima, ziua mea lor, când ei mi-au oferit sute de zile minunate


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă vrei să simți bucuria de a aduce fericirea în sufletul unui copil, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia „ Ajutor, Speranţă & Hospice” (ASH) este iniţiativa unor persoane care de peste 15 ani şi-au folosit cunoştinţele si abilităţile în sprijinul copiilor aflaţi in dificultate, desfăşurându-şi activitatea profesională în domeniul protecţiei copilului.

Centrul Sfântul Cristofor este un centru de zi ce oferă suport copiilor din cadrul comunităţii locale, aflaţi în prag de sarăcie şi diferite situaţii dificile.   

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

29 Jul 2020
Marilena Badoi : Asociaţia Ajutor, Speranţă & Hospice (ASH)
Cel mai frumos cadou primit